Apex Automatic Feeding System AFS

Art.nr. 00148
€127,50
Op voorraad
1
Productgegevens


Het Automatic Feeding System (AFS) is de enige automatische visinvoer die speciaal is ontworpen om met de Apex AquaController te werken. Het verzegelt niet alleen uw voedsel om het droog te houden, maar het versmalt kleine hoeveelheden voedsel volgens het schema dat u in uw Apex hebt gezet. En u kunt complexere voedingsroutines instellen die ervoor zorgen dat het dier alleen wordt gevoerd nadat het dingen heeft gedaan zoals het uitschakelen van uw pompen, skimmer, enz. En dat deze na het voederen automatisch weer worden ingeschakeld!

Kenmerken

  • Voedt pellet of schilfert voedsel in verschillende hoeveelheden Apex kan zo worden ingesteld dat de AFS de hele dag door voedt van zoveel keer als u wilt
  • Verbindingen via het Apex Aquabus “Stay Dry” -systeem heeft een afgesloten voedselreservoir dat zich uitstrekt en intrekt voor elke voeding. Dit houdt voedsel droog en voorkomt klontvorming en verstopping.
  • De laagste instelling voedt slechts een paar korrels pelletvoer, zodat meerdere kleine voedingen mogelijk zijn
  • Zorgt voor optimale voeding – kleine hoeveelheden vele malen per dag
  • Voedingen kunnen worden gecombineerd met andere handelingen zoals het uitschakelen van retourpompen, skimmer, enz. En ze vervolgens automatisch weer inschakelen na een ingestelde tijd.
  • Verstelbare bevestigingsklem verlengt tot twee centimeters zodat hij in bijna elke aquariumconfiguratie werkt.
  • Inclusief 10` AquaBus-minikabel Compatibel met de Apex, Apex Lite en Apex Jr. AquaControllers.
  • Meerdere feeders kunnen aan elkaar worden geschakeld, zodat u langere tijd van uw voer kunt genieten of als u twee verschillende soorten voedsel wilt voeren.

Met onze Get Started gidsen en YouTube-video’s kun je snel aan de slag met het besturen van de basisfuncties van jouw tank, zoals de verlichting, verwarming en pompen. Binnen slechts een paar minuten! En als je dan wilt uitbreiden naar andere functies, zoals voedingsmodi, automatisch bijvullen, lichtaanpassing, etc., dan zijn er talloze andere online bronnen waar je uit kunt putten. Tot slot is er ons community forum, met duizenden andere gebruikers die je graag een handje helpen. En als je toch nog vastloopt, dan staat onze technische dienst altijd klaar om jou binnen korte tijd aan een oplossing te helpen.

Bewaar dit product voor later