Apex COR 15 Pump

Art.nr. 00149
€355
Op voorraad
1
Productgegevens


COR 15 – Deze dompelpomp (die ook extern kan worden gebruikt) beschikt nu over een eigen externe schakelkast, maar u hoeft hem maar op één plaats aan te sluiten – 1Link. Met minder dan 50W vermogen duwt hij 1500gph en nog belangrijker: bij 6 ‘van de hoofddruk drukt hij nog steeds bijna 1000 gph! Dit maakt het de perfecte pomp voor middelgrote aquaria. En u krijgt het extra voordeel van Apex Fusion-controle en -bewaking, zonder energiemixen, geen kabelwarboel en geen stopcontact om te gebruiken op uw energiebalk. Bovendien maakt de COR 15 gebruik van de nieuwste pompaandrijvingstechnologie, waardoor deze zo stil is dat u er alles aan doet om het apparaat te laten werken. De COR 15 zal werken op elke Apex die een vrije 1-poort heeft, hetzij via de 1-Link-module of een Energy Bar 832.

  • FYSISCHE AFMETINGEN: POMP – 3.875 “B x 4.875” H x 6.250 “D
  • VERBINDT MET ELKE APEX MET EEN 1LINK POORT
  • BESCHIKBAAR TOT 1500 GPH (5700 LPH)
  • VOOR INTERNE OF EXTERNE TOEPASSINGEN
  • IQ-LEVEL STELT DE JUISTE MIN EN MAXIMUM VOOR UW AQUARIUM
  • OMVAT INCLUSIEF OVERSIZED 1,25 inch UNION
  • ENERGIE-EFFICIËNT – GEBRUIK MINDER DAN 50 W VAN VERMOGEN!
  • ONGELOOFLIJK rustig!
  • GEEN STROOMBORSTEL BETEKENT SCHONERE INSTALLATIE COMPATIBEL MET
  • ALLE APEX-SYSTEMEN

Slagadertechnologie

De COR maakt gebruik van de nieuwste Vector Control-, BLDC-motortechnologie. Dit drijft de COR-pomp op een manier aan die zowel energie-efficiënt is als bijna trillings- en ruisvrij. Ga je gang, daag je uit om een stillere pomp te vinden!

OBSTRUCTIE DETECTIE

Slakken, filterpads of andere vreemde voorwerpen vinden vaak hun weg naar een pomp. Als de inlaat naar uw COR of een van uw leidingen aanzienlijk wordt belemmerd, zal de COR u waarschuwen door de LED op de bestuurder te laten knipperen. Wanneer de COR is verbonden met een Apex en internet, stuurt hij ook een waarschuwing naar uw mobiele apparaat.

INTERNE TEMPERATUURBEWAKING

De pompbesturing controleert continu de interne temperatuur van de COR-pompmotor. Als het een onveilig niveau bereikt, vertraagt de bestuurder de pomp net genoeg om de temperatuur in een acceptabel bereik te brengen en geeft hij u een melding. Sommige pompen worden volledig uitgeschakeld als ze een temperatuurprobleem hebben, maar de COR vertraagt, zodat uw tank blijft circuleren – zodat u tijd heeft om het probleem aan te pakken.

INTELLIGENT, RUSTIG, ENERGIE-EFFICIËNT

Uw retourpomp is verreweg het belangrijkste onderdeel van uw aquarium. Het circuleert het water dat in feite het levensbloed van een tank is. Het creëren van een groot aquarium is net als het bouwen van een geweldig lichaam – het begint allemaal bij de kern – en dit is precies hoe onze pomp zijn naam kreeg!

De COR is een centrifugale waterpomp met variabele snelheid en zonder borstel, DC-aangedreven, speciaal ontworpen voor aquaria om intelligent, energiezuinig, ongelooflijk stil en ongelooflijk krachtig te zijn voor zijn afmetingen.

VERBINDT MET ELK MODEL APEX VIA EEN BESCHIKBARE 1LINK POORT

De COR-15 gebruikt een relatief nieuwe verbindingsstandaard voor de Apex, genaamd 1LINK. De 1 LINK-poort biedt maximaal 50W vermogen en het besturingssignaal voor aangesloten apparaten. Het voordeel voor apparaten zoals de COR-15 is dat er geen extra voedingen nodig zijn. Deze 1LINK-poorten zijn aanwezig op de onlangs uitgebrachte Energy Bar 832 en op een afzonderlijke 1LINK-module.

COMPATIBEL MET ELKE APEX

Alle COR-pompmodellen zijn volledig compatibel met elk Apex-systeem op de markt. Sluit de COR-15-pompdriver eenvoudig aan op een beschikbare 1-poort op uw Apex-systeem – een Energy Bar 832- of een 1 Link-module. Het is zo makkelijk!

GEWELDIGE STROMING NAAR STROOMVERHOUDING

De COR-15 levert een geweldige flow en is tegelijk supergunstig op vermogen, waardoor hij vriendelijk is voor je portemonnee en het milieu! Zorg ervoor dat u de COR-15 in de juiste maat plaatst om de beste prestaties te krijgen. We raden ten minste 1,25 inch aan

GEAVANCEERDE CONTROLABILITEIT

De COR werd vanaf de grond opgebouwd met de beheersbaarheid van Apex in gedachten. Controleer het percentage van de pompuitgang, krijg real-time operationele feedback van de pomp, integreer het in complexe voedingsroutines en bewaak de status van de pomp overal ter wereld via Apex Fusion.

MAKKELIJKE INSTALLATIE

Sluit het sanitair aan, sluit de COR aan op de driver en sluit deze aan op een 1 LINK-poort. Met slechts een paar druk op de knop kunt u het pompdebiet en de invoermodi instellen. Een opstarttaak leidt u stap voor stap door het hele installatieproces.

Met onze Get Started gidsen en YouTube-video’s kun je snel aan de slag met het besturen van de basisfuncties van jouw tank, zoals de verlichting, verwarming en pompen. Binnen slechts een paar minuten! En als je dan wilt uitbreiden naar andere functies, zoals voedingsmodi, automatisch bijvullen, lichtaanpassing, etc., dan zijn er talloze andere online bronnen waar je uit kunt putten. Tot slot is er ons community forum, met duizenden andere gebruikers die je graag een handje helpen. En als je toch nog vastloopt, dan staat onze technische dienst altijd klaar om jou binnen korte tijd aan een oplossing te helpen.

Bewaar dit product voor later