Apex COR 20 Pump (can run without apex system)

Art.nr. 00150
€425
Op voorraad
1
Productgegevens

Geen Apex nodig

Dat klopt, de COR-20 zal volledig zelfstandig werken of verbonden zijn met ELK Apex-systeem via zijn AquaBus-poort. Als je nog geen Apex hebt, maak je geen zorgen, als je er een hebt, maak je de weg vrij voor veel meer functies (zoals mobiele meldingen).

Tot 7500 LPH

Wanneer goed ingesteld, biedt een COR-20 genoeg stroming voor aquaria tot 180 gallons. Gebruik voor grotere systemen twee COR-20 voor redundantie en rampenpreventie. Voor interne of externe toepassingen

Met de meegeleverde fittingen kan de COR-20 worden aangelegd om extern te werken of onder te dompelen in een opvangbak.

IQ-Level stelt de juiste min en max in voor uw aquarium

Elk aquarium is anders, dus met de IQ-Level-functie van de COR-20 kunt u een aangepast minimum en maximum debiet instellen voor de behoeften van uw specifieke aquarium.

Inclusief oversized 1,25 inch vak

We hebben een 1,25 “BSPP -> 1,25” Slip PVC-unie zodat u de optimale doorstroming van uw COR-20 krijgt. Laat je systeem leeglopen met 1,25 “en kijk wat deze pomp echt kan doen!

Energiezuinig – Gebruikt minder dan 50W vermogen

De COR-20 is een borstelloze, DC-aangedreven pomp, geoptimaliseerd voor het laagst mogelijke stroomverbruik. Bij 100% gebruikt het nog steeds minder dan 50W aan de muur!

Ongelofelijk stil!

We denken dat de COR-20 de stilste pomp op de markt is voor zijn afmetingen en uitvoer. We dagen je uit om een stillere pomp te vinden!

Compatibel met alle Apex-systemen

De COR20 pompmodellen zijn volledig compatibel met elk Apex-systeem dat op de markt is. Sluit eenvoudig de COR20-pompdriver aan op een beschikbare AquaBus-verbinding op uw Apex-systeem en voer vervolgens de installatietaak uit in Apex Fusion. Het is zo makkelijk!
Intelligent, stil, energiezuinig


Uw retourpomp is verreweg het belangrijkste onderdeel van uw aquarium. Het circuleert het water dat in feite het levensbloed van een tank is. Het creëren van een groot aquarium is net als het bouwen van een geweldig lichaam – het begint allemaal bij de kern – en dit is precies hoe onze pomp zijn naam kreeg!

De COR is een centrifugale waterpomp met variabele snelheid en zonder borstel, DC-aangedreven, speciaal ontworpen voor aquaria om intelligent, energiezuinig, ongelooflijk stil en ongelooflijk krachtig te zijn voor zijn afmetingen.

Geen Apex nodig!

De COR-20 vereist geen Apex om te werken. Als u nog geen Apex hebt, hoeft u zich geen zorgen te maken. Veel van de functionaliteit is beschikbaar via de knop en de LED-interface op de driver. Verbind het echter met uw Apex en het wordt de meest intelligente en veelzijdige aquariumpomp die er vandaag op de markt is!
Compatibel met elke Apex

Alle COR-pompmodellen zijn volledig compatibel met elk Apex-systeem op de markt. Sluit de COR-20-pompdriver eenvoudig aan op een beschikbare 1-poort op uw Apex-systeem – een Energy Bar 832- of een 1 Link-module. Het is zo makkelijk!
Goede doorstroming naar vermogensverhouding

De COR-20 straalt een geweldige flow uit en is tegelijkertijd supergunstig op het vermogen, waardoor hij vriendelijk is voor je portemonnee en het milieu! Zorg ervoor dat u de COR-20 op de juiste manier gebruikt om de beste prestaties te krijgen. We raden ten minste 1,25 inch aan
Geavanceerde beheersbaarheid

De COR werd vanaf de grond opgebouwd met de beheersbaarheid van Apex in gedachten. Controleer het percentage van de pompuitgang, ontvang real-time operationele feedback van de pomp, integreer deze in complexe voedingsroutines en bewaak de status van de pomp overal ter wereld via Apex Fusion.
Makkelijke installatie

Sluit het sanitair aan, sluit de COR aan op de driver en sluit deze aan op een 1 LINK-poort. Met slechts een paar druk op de knop kunt u het pompdebiet en de invoermodi instellen. Een opstarttaak leidt u stap voor stap door het hele installatieproces.
Whisper-Drive-technologie

De COR maakt gebruik van de nieuwste Vector Control, BLDC-motortechnologie. Dit drijft de COR-pomp op een manier aan die zowel energie-efficiënt is als bijna trillings- en ruisvrij.
Ga je gang, we dagen je uit om een stillere pomp te vinden!
Obstructie Detectie

Slakken, filterpads of andere vreemde voorwerpen vinden vaak hun weg naar een pomp. Als de inlaat naar uw COR of een van uw leidingen aanzienlijk wordt belemmerd, zal de COR u waarschuwen door de LED op de bestuurder te laten knipperen. Wanneer de COR is verbonden met een Apex en internet, stuurt hij ook een melding naar uw mobiele apparaat.
Interne temperatuurbewaking

De pompbesturing controleert continu de interne temperatuur van de COR-pompmotor. Als het een onveilig niveau bereikt, vertraagt de bestuurder de pomp net genoeg om de temperatuur binnen een aanvaardbaar bereik te brengen en geeft hij u ook een melding. Sommige pompen worden volledig uitgeschakeld wanneer ze een temperatuurprobleem hebben, maar de COR vertraagt, zodat uw tank blijft circuleren – zodat u tijd heeft om het probleem aan te pakken.

Inclusief

  • COR Pump
  • COR-20 Pump Driver
  • 100W 24VDC Power Supply
  • Power Cord
  • 1.25in. PVC Union (Slip->BSPP)
  • 1.0in. Slip Fitting
  • 0.75in. Slip Fitting
  • 3-foot AquaBus Cable

Afmeting :

  • Pump: 3.875”W xv4.875”H x 6.250”D
  • Driver: 3″W x 4″H x 1″D


Bewaar dit product voor later