Fauna Marin Elementals Trace Co 250ml

Art.nr. 00082
€20,95
Op voorraad
1
Productgegevens

De Elementals-serie is ontworpen voor gebruik met reguliere ICP-analyses. De Fauna Marin ICP-analyses helpen u om uw aquarium perfect te bevoorraden.

Naast de gemeten waarden geven Fauna Marin ICP-analyses u ook alle benodigde doseringsadviezen. Naast de zouten van de bulkelementen calcium-, magnesium- en carbonaathardheid bieden wij ook een aantal speciale sporenelementen aan waarvan de functie essentieel is in zeewateraquaria. In tegenstelling tot bulkelementen zoals calcium, magnesium of kalium zijn sporenelementen elementen die in zeewater aanwezig zijn in concentraties van minder dan 1 mg/l. Deze omvatten B. koper, chroom, mangaan of selenium, maar ook ijzer, jodium of zink.

De functie van sporenelementen kan heel verschillend zijn. In de kennisdatabase op de website van Fauna Marin vindt u een overzicht van de respectievelijke functie van de afzonderlijke elementen. Sporenelementen kunnen in veel verschillende stoffen voorkomen en komen zo ook in het aquariumwater terecht; Hun tekort kan echter aanzienlijke problemen veroorzaken ondanks hun lage concentratie in het water. Een adequate toevoer van alle belangrijke sporenelementen is daarom essentieel voor een gezond zee aquarium.

Onze oplossingen met één element bestaan uit de zuiverste grondstoffen, die afhankelijk van de functie van de elementen worden vervaardigd met de juiste organische of anorganische verbindingen.

Dosering:

  • 1 ml Elementals Trace Co per 100 liters dagelijks = +4 µg cobalt per liter

Dosering instructies:

  • Maximum dagelijkse dosering + 1 µg cobalt per liter

Bewaar dit product voor later