Korallen-Zucht Zeostart 3 250ML

Art.nr. 00014
€28,75
Op voorraad
1
Productgegevens

ZEO start 3 is ontwikkeld voor zoutwater aquarianen die op biologische wijze optimale waterwaarden voor hun aquarium willen. Het is ontwikkeld om optimaal te zorgen voor het belangrijkste in het aquarium: biologie.


Vermindert o.a. nitraat, fosfaat, nitriet en veel remmers. Met dit product kun je je fosfaat- en nitraatwaarde biologisch verlagen tot 0,00 mg/L.

Door bacteriën veroorzaakte slijmalgen verdwijnen en het biologisch evenwicht wordt snel hersteld .

Bij het starten van nieuwe tanks wordt de inloopfase drastisch verkort. Ongeveer 14 dagen na het vullen met water en het toevoegen van levende stenen kunnen vissen, zachte koralen of steenkoralen zonder problemen worden gebruikt.
In zwembaden die lange tijd met ons ZEO vit®-systeem zijn gebruikt , geeft dit product een merkbare kick voor extreem metaalachtige kleuren in acroporiën, montiporen, pocciloporiën en stylophores. Zachte koralen groeien sneller en openen de poliepen verder. De skimmer werkt tot 100% meer zwart absorberend dan voor het doseren.

Het wordt direct in het aquarium gedoseerd.
We raden af om de dosering te verhogen zoals aangegeven op de fles, omdat het een zeer geconcentreerd mengsel is.
Mocht u toch een overdosis nemen, dan wordt het water troebel (bacteriebloei), wat gevaarlijk kan zijn voor vissen omdat het zuurstofgehalte in het water drastisch daalt.

Dosering: per 1000 L / 2 ml dag

Bewaar dit product voor later