Octo Elite 150 S Space Saving Skimmer

Art.nr. 00133
€774,95
Op voorraad
1
Productgegevens

Met een kleine footprint is de OCTO-serie Elite ruimtebesparende skimmer (Elite-S) een in-sump eiwitafschuimer die ideaal is voor aquaria met beperkte sump. Elite-S beschikt verder over een hoogwaardige constructie van gegoten acryl en PVC, een uitstroom onder water voor een nog stillere / bijna geruisloze werking, eenvoudige demontage voor onderhoud met zijn unieke “twist and lift” opvangbeker, een geventileerde klepuitgang met instelknop voor precisie control, een lichaam in de vorm van een wijnfles dat de natuurlijke stabilisatie en concentratie van het organische rijke schuim bevordert terwijl het stijgt, en een professioneel open slakkenhuis voor verbeterde prestaties.

Elite-S wordt gerund door onze eigen regelbare VarioS-skimmerpomp, die is voorzien van een pinwheel-waaier, een afneembare controller, een hoogwaardige keramische as en lager om slijtage te verminderen, en de nieuwste stroomtechnologie met variabele snelheid voor verfijnde controle, verbeterde prestaties, energie-efficiëntie en veiligere operaties. In tegenstelling tot de overgrote meerderheid van circulatiepompen die wisselstroom (AC) gebruiken, biedt onze VarioS-pomp een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van traditionele AC-pompen, namelijk een hogere energie-efficiëntie, veiliger werken bij een werkspanning van 24V en met name de variabele snelheidsregeling om pas de ideale mix van lucht en waterstroom in de skimmer aan.

Verbeterde controle – Met de VarioS-controller hebben gebruikers controle over de stroomsnelheden door te kiezen uit vijf vooraf ingestelde snelheidsinstellingen; aangegeven door vijf brandende leds. Een invoermodus van 15 of 60 minuten kan ook worden in- of uitgeschakeld met een druk op de knop.Bovendien kunnen gebruikers met een draaibaar slakkenhuis de uitvoeroriëntatie horizontaal of verticaal aanpassen (omhoog of omlaag), afhankelijk van hun behoeften. , VarioS-pomp heeft een verwachte levensduur / levensduur van het product van 10 jaar.

Kenmerken & Voordelen

*Ultracompact, superieure prestaties
*VarioS DC-pomp speciaal gemaakt voor eiwitafschuimers
*Hoogwaardige handgemaakte massief gegoten acryl- en machinaal bewerkte PVC-constructie
*Regelbare en variabele snelheid DC-pomp voor energiezuinige en stille werking
*Makkelijk onderhoud
*Open Volute optimaliseer de reactie in de kamer
*Slank wijnvormig, glad kegelvormig lichaam
*Geautomatiseerd afvoersysteem
*Geventileerde klepuitgang met instelknop voor nauwkeurige controle
*Extra grote luchtinlaatgeluiddemper voor stillere werking
* “Twist & Lift” verzamelbeker

Technische data:

Nat / droog – nat
Pompvermogen – 25w
Cup Diameter – 150mm
Nekdiameter – 80 mm
Voetafdruk – 265 mm bij 195 mm
Hoogte – 535 mm
Uitvoergrootte – 40 mm
Tankvolume – 800L

Skimmer pomp:

Model – VarioS 2-S
Nat / droog – beide
Luchtinlaat – 900L / PH
Vermogen – 25w
Maximaal debiet – 900 LPH
Afmeting aansluiting (uitlaat) – 32 mm

Bewaar dit product voor later